Kanta-Hämeessä toimii jo kaksi Siskolaa, Tammelassa ja Hämeenlinnassa.

Alla molempien ryhmien kokoonkutsujien esittelyt.

Kanta-Häme / Tammelan seutu

Olen Päivi Hämeestä ja toimin Kanta-Hämeen Siskolavetäjänä. Ryhmämme nimi on Hakkapeliittasiskot ja kokoonnumme Tammelassa.

Olen 45-vuotias ja sain akuutin myeloisen leukemian diagnoosin maaliskuussa 2016. Tällä hetkellä minulla on ns. "puhtaat paperit". Seurannoissa käyn tulevat neljä vuotta.

Olen luonteeltasi puhelias ja kova touhuamaan, joten pitkät sairaalajaksot olivat todella kova paikka! Nyt olen työkokeilussa yli vuoden sairasloman jälkeen.

Elän avoliitossa. Omia lapsia ei ikävä kyllä ole, mutta olen ihanan tytön äitipuoli :)

Lämpimästi tervetuloa Kanta-Hämeen Siskolatreffeille tapaamaan muita vertaisia! Meillä on ovet auki kaikille syöpään sairastuneille naisille <3

Nähdään Siskotreffeillä,

Päkä

Kanta-Häme / Hämeenlinnan seutu

Olen Karla Pesonen-Wikman Hämeenlinnasta. Rintasyöpä 1992 ja tauti uusi 2013.
Nyt hyvä tilanne syövän suhteen mutta hoidoista jäi monia, pysyviä haittoja.

Olen innokas joogaaja tehden sen mitä pystyn. Lapset ja koirat lähellä sydäntä.

Olisi hienoa tavata muita hämeenlinnalaisia ensin vaikka teen/kahvin merkeissä ja sitten myöhemmin muun aktiviteetin ohella tai vain yhdessä jutellen. Onnistuisikohan tapaaminen jo kesäkuun alussa.. ?

Minuun voi ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan
puh. 0405374757, email  karla.pesonen(at)gmail.com

Jos toivot yhteydenottoa, jätä tietosi!

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse.
- Kanta-Hämeen Siskot

Siskojen potilasjäsen! Tule mukaan syöpään sairastuneiden salaiseen keskusteluryhmään Facebookissa. Lue liittymisohjeet täältä.