Hei Siskot!

Minun uusi elämä alkoi aivan yllättäen helmikuussa 2016. Matkalippu tuupattiin kouraan ja siitä alkoi matka kohti tuntematonta. Seitsemän kuukautta myöhemmin matka päättyy ja päätepysäkillä töröttää leikkauksesta ja hoidoista pöllähtänyt matkalainen. Syöpämatkalainen. 

Niin kuin matkoilta yleensäkin, tästäkin jäi matkamuistoja. Uusia ystäviä, joita en olisi muuten varmasti tullut tavanneeksikaan. Kokemuksia, mitä ilman sairastumista en olisi päässyt toteuttamaan. Uskallus ja lupa hullutella, rohkeus heittäytyä uuden elämän seikkailuihin.

Jo oman taipaleeni alussa oli mielessä ajatus siitä, että haluaisin olla mukana tukemassa toista matkaajaa. Koska emme itse voi valita mieluisaa matkakohdetta, niin hyvää matkaseuraa ainakin voi tarjota. Porukalla matkapahoinvoinnitkin puolittuu. Ollaan tukena ja turvana, ettei kenenkään tarvitse tehdä matkaa yksin 

Tervetuloa siis mukaan, toivottavasti saadaan kokoon mahdollisimman monta ihanaa Siskoa ympäri Pohjois-Karjalaa ja tavataan vaikka kahvikupposen äärellä!

<3 Sanna

Jos toivot yhteydenottoa, jätä tietosi!


Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse.

Pohjois-Karjalan Siskot

Siskojen potilasjäsen! Tule mukaan syöpään sairastuneiden salaiseen keskusteluryhmään Facebookissa. Lue liittymisohjeet täältä.