Heippa!

Olen Piia, 39-vuotias kolmen teini-ikäisen pojanhujopin äiti Säkylän Köyliöstä. Diagnoosin sain tammikuussa 2016. Mieheni toimi ‘pelastusenkelinäni’ löytäessään suurehkon kyhmyn rinnastani joulunpyhinä. Rankat ruuhkavuodet edelsivät diagnoosia, eikä tämäkään vuosi helppo ole ollut leikkauksineen ja hoitoineen. Vaikka ulkoisesti olenkin ollut reipas ja urhea, ovat tunnelmat vaihdelleet melkoisesti – puhtaasta kauhusta hillittömään helpotukseen ja epätoivosta vakaaseen luottamukseen. Näiden tuntemusten uskon olevan tuttuja jokaiselle urhealle Siskolle tällä matkalla, jolle emme halunneet. <3

Olen hoitotaipaleeni alusta asti saanut kuulua voimaannuttavaan Siskot-yhteisöön, josta olen saanut hurjasti vertaistukea ja kannustusta niin hyvinä kuin huonompinakin hetkinä – huumorista puhumattakaan. Siksi olen todella innoissani saadessani olla mukana käynnistämässä Siskola-projektia myös Satakuntaan, jotta saamme vertaistukea ja hyvää mieltä kaikille tarvitseville.

Mitään kunnallisia tai muitakaan rajoja ei ole, tavoitteena on järjestää tapaamisia, kävelyretkiä, kahvituokioita ja pitää hauskaa, keskustella, voimaantua yhdessä. Tavataan vaikka Säkylässä, Porissa, Raumalla, Kokemäellä – ihan missä milloinkin sovitaan!

Lämpöisesti siis tervetuloa mukaan iloiseen toimintaan, emme ole yksin! <3

Jos toivot yhteydenottoa, jätä tietosi!


Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse.
Satakunnan Siskot

Siskojen potilasjäsen! Tule mukaan syöpään sairastuneiden salaiseen keskusteluryhmään Facebookissa. Lue liittymisohjeet täältä.