Siirry suoraan sisältöön

Sisko-myssy

Osallistu ja ompele syöpään sairastuneelle Sisko-myssy, jossa korostuvat käyttömukavuus, tyylikkyys ja kaunis istuvuus myös silloin, kun hiuksia ei ole. Tulosta myssyn mukaan lappu, johon voit kirjoittaa nimesi ja terveisesi sekä merkitä myssyn koon. Sisko-myssyn malli on Siskojen oma, eikä myssyjä tule myydä, vaan lahjoittaa syöpään sairastuneelle.

TOIMI NÄIN:

  1. Ompele Sisko-myssy tai useampia.
  2. Liitä mukaan lappu, jossa on merkittynä ompelija ja kokonumero.
  3. Tulosta Siskojen saate ja kiinnitä se myssyyn, jotta saaja saa tiedon Siskojen tarjoamasta tuesta. Jos sinulla ei ole mahdollista tulostaa saatekorttia, se lisätään Siskojen toimesta.
  4. Ota halutessasi kuva myssystä ja julkaise se sosiaalisessa mediassa hashtageilla #siskomyssy #etoleyksin #siskot

Lähetä myssy osoitteella:
Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry
Kuninkaankatu 23 B, 70100 Kuopio

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys tukee Siskojen valtakunnallista toimintaa. Rakennamme yhdessä verkostoa, jonka kautta voimme toimittaa Sisko-myssyjä syöpäpotilaille kautta Suomen.

Lataa tästä Sisko-myssyn kaava (a4, PDF, 4 sivua)

Lataa tästä saatekortti (a4)

 

Sisko-myssyn ompeluohjeet videolla:

 

• • •

OMPELUMANIA on aktiivisten ompeluharrastajien virtuaalinen ryhmä, jossa järjestetään säännöllisesti ompeluhaasteita ja -tempauksia, mutta myös jaetaan arjen iloja ja suruja. Sisko-myssykampanjan avulla Ompelumanian naiset haluavat asettua syöpään sairastuneiden Siskojen vierelle ja tällä pienellä teolla kannustaa, rohkaista ja tukea heitä haastavassa elämäntilanteessa.

Ompelumanialaiset haastavat kaikki mukaan ompelemaan Sisko-myssyjä. Ethän unohda julkaista kuvaa Instagramissa!

#siskomyssy #siskomyssyhaaste #etoleyksin @siskot