TunturiSiskot Muoniossa
TunturiSiskoja Lainion Snowvillagessa

Tervehdys Siskot!

Olen Sunisen Kristiina (eli Krisse) Muoniosta. Olen Tunturi-Lapin Siskolan, TunturiSiskojen yhteyshenkilö. Oma syöpätaipaleeni alkoi joulukuusta 2013, kun löysin ”viiriäisenmunan” rinnastani (dg tosin vasta 01/14). Alkutaival meni hoitoputkessa, mutta kun vihdoin löysin vertaistukiryhmän netistä, olen ollut ”monta naurua rikkaampi” raskaista hoidoista huolimatta. Netin vertaisryhmissä on jaettu ilot ja surut, ja tuettu toisia vaikeissakin tilanteissa, mutta livetapaamista ei voita mikään. Se TUNNE, kun tapaat Siskopäivillä kasvotusten vertaissiskoja!

Haluan, että kaikki syöpään sairastuneet naiset saavat kokea vertaistuen voiman, joten siksi käynnistin Siskolan Tunturi-Lappiin. Meillä ei ole kunta- eikä muitakaan rajoja, vaan kaikki asian omaksi kokevat syöpään sairastuneet naiset ovat tervetulleita matkaan. Tavoitteena on järjestää yhteisiä tapaamisia ja pitää hauskaa yhdessä, tarpeen mukaan vuorotellen kaikissa Tunturi-Lapin kunnissa eli Kolarissa, Muoniossa, Kittilässä ja Enontekiöllä.

Tervetuloa mukaan iloiseen vertaistukiryhmään TunturiSiskoihin – et ole yksin!

Olemme käyneet tutustumassa mm. Lainion Snowvillageen, Särkijärven Majoille hyvinvointiteemalla sekä muuten vaan kokoontuneet yhteen Muoniossa vaihtamaan kuulumisia ja kokemuksia.

Jos toivot yhteydenottoa, jätä tietosi!


Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse.

Tunturi-Lapin Siskot

Siskojen potilasjäsen! Tule mukaan syöpään sairastuneiden salaiseen keskusteluryhmään Facebookissa. Lue liittymisohjeet täältä.